marți, 21 februarie 2017

Orice femeie se simte bine in rochii de zi

Unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale elegantei feminine este bineinteles, rochia, fie ca vorbim despre cea de zi, de seara, de cea simpla sau cu cea in diferite culori, croiuri si combinatii de materiale textile. Prin urmare, in fiecare sezon ar trebui sa aveti macar o piesa de rezistenta, pe care sa o alegeti in functie de locatia si ora la care vreti sa o purtati.




Spre exemplu, daca va doriti rochii de zi, trebuie sa stiti ca exista mai multe modele si tipuri de unde puteti alege, chiar daca unele dintre ele par la prima vedere de seara. In plus, nu uitati ca in perioada mai rece, dresurile sunt extrem de importante pentru ca ele fie pot strica o tinuta, fie o pot completa perfect, astfel incat sa aveti un look impecabil.

Rochii in stil office

Toate femeile isi doresc sa fie comode la birou, iar de cele mai multe ori pantalonii sunt o solutie excelenta si in plus, va tin de cald atunci cand temperaturile sunt scazute. Insa daca nu intotdeauna va doriti sa construiti un outfit cu un astfel de articol vestimentar, in aceasta situatie alegeti fara griji un model dintre colectiile de rochii de zi in stil office. Le veti recunoaste dupa croiala simpla, de cele mai multe ori sau dupa forma de tip creion, chiar daca le puteti gasi in nenumarate culori si cu diverse aplicatii.




Rochii cu dantela


Unul dintre cele mai cautate materiale in 2016 a fost dantela, iar in anul 2017 situatia nu se schimba, ci din contra, apar din ce in ce mai multe combinatii care, cu certitudine, va vor atrage. In cazul in care sunteti o persoana care e adepta unui stil simplist, atunci combinatia dintre acest material si bumbac este perfecta, in special pentru zilele calduroase de vara, atunci cand simtiti nevoia sa purtati ceva lejer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu