joi, 16 mai 2019

Am stat mult timp cu ecranul la telefon spart


Telefoanele moderne sunt echipate cu ecrane de mari dimensiuni pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta. In schimb, pe cat de performante sunt acestea, pe atat de vulnerabile sunt in fata micilor accidente, asa ca orice neatentie poate avea efecte grave. Cu siguranta, nimeni nu isi doreste ca ecranul telefonului sau sa se deterioreze, insa e bine de stiut care sunt optiunile in astfel de cazuri. Asadar, PrestigeGSM aduce solutia de fiecare data pentru ca acestia ofera, printre altele, si servicii de reparatii display iPhone 7 Plus.

Experienta bogata
Specialistii de aici au o experienta bogata in domeniu, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune in conditiile in care acestia stiu cum sa lucreze cu fiecare tip de telefon in parte si stiu cum sa gestioneze orice problema. Procedura de inlocuire a unui display defect nu este una foarte complicata, mai ales pentru specialistii de aici, asa ca atunci cand ai nevoie de reparatii display iPhone 7 Plus stii ca esti pe maini bune.

Tarifele sunt foarte bune
In acelasi timp, si tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa nu iei o decizie rapida in acest sens. Daca iti doresti un ecran OEM pretul este de numai 350 de lei, pe cand pentru ecranul original Apple trebuie sa mai pregatesti inca 200 de lei.

Problema se rezolva imediat
De asemenea, pentru ca sunt foarte bine pregatiti, specialistii de aici pot lucra in timp record, iar pentru a rezolva display-ul telefonului tau sunt de ajuns chiar si numai 20 de minute, asa ca poti sa profiti chiar acum stiind ca nu trebuie sa iti dai programul peste cap pentru ca nu ai cum sa iti folosesti telefonul.

Profita de timpul tau
E atat de simplu sa profiti de timpul tau si sa il eficientizezi la maxim. Acceseaza site-ul si poti sa faci o programare pentru a merge exact atunci cand ai nevoie. Alegi direct data si ora cand stii ca ai timp si te prezinti la PrestigeGSM pentru ca 20 de minute mai tarziu sa ai un telefon ca nou.

Pentru mai multe modele de telefoane
Aici ai parte de servicii foarte variate, printre care si reparatii display iPhone 7, dar si multe alte modele, atat dintre cele mai noi, cat si dintre altele lansate in urma cu cativa ani, asa ca oricand poti apela la PrestigeGSM.

Beneficiezi si de garantie
Nu in ultimul rand, stii ca esti pe maini bune intrucat specialistii au o experienta bogata, insa ai si garantia ca totul este facut ca la carte. Cu siguranta nu vor aparea probleme pe viitor, insa insa chiar si asa, beneficiezi de garantia lucrarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu