duminică, 30 iulie 2017

O rama foto digitala este un cadou perfect de oferit

Cu totii avem amintiri de neuitat, iar cea mai buna idee in acest sens este imortalizarea momentelor, care sa fie mai apoi admirate cu ajutorul unei rame digitale cu telecomanda. Astfel de produse se gasesc la ShopU, unde gama este foarte variata, pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, oricine isi va permite sa le achizitioneze.

Modelul potrivit in toate cazurile

Cei care doresc rame foto digitale la ShopU pot alege modelul Full HD cu un ecran de 17 inch, cifra mai mult decat ideala in toate situatiile. Design-ul este unul modern, care se adapteaza de minune la orice spatiu, insa dispozitivul nu numai ca afiseaza fotografii, insa poate reda muzica, afiseaza ora, dar dispune si de un calendar, iar fisierele suportate pot fi transferate cu usurinta de pe orice laptop, telefon sau tableta. In pachet este inclus un stand, care poate fi montat si pe perete si sunt disponibile 4 moduri de afisare, de la slideshow, previzualizare, zoom sau functia de rotire, in timp ce redarea incepe automat dupa ce este inserat cardul de memorie. Totodata, se poate pregati un slideshow, care sa redea muzica pe fundal, pentru ca efectul creat sa fie unul grozav.

Caracteristici


Display-ul este de peste 17 inch, adica aproape 45 de cm, in timp ce dimensiunea este de 16:9, iar luminozitatea si contrastul sunt mai mult decat grozave. Poate fi aleasa una din cele 16 limbi disponibile, sunt incluse mai multe porturi USB, mini USB si pentru carduri microSD, in timp ce alimentarea se face la o priza obisnuita.


Cu alte cuvinte, cei care aleg rame foto digitale ShopU pot face un cadou foarte inspirat pentru o persoana draga, fie se pot bucura de amintiri prin asezarea acesteia in orice incapere din locuinta, iar avantajul este ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu