miercuri, 26 iulie 2017

Ne putem cumpara o oglinda de calitate de pe portalul WallBiz

Oglinzile sunt de nelipsit din orice locuinta, dar si din magazine, intrucat sunt folosite pentru a fi mai usor sa se aleaga o tinuta perfecta. Exista o multime de modele in magazine, insa cele prefabricate nu se vor potrivi de minune in toate spatiile, astfel ca este de preferat sa se apeleze la cele confectionate la comanda.

Totusi, in astfel de situatii este ideala o lista de firme oglinzi, pentru a-i gasi pe cei mai buni care sa asigure aceste servicii. Asadar, oricine poate accesa un portal afaceri precum WallBiz, intrucat aici pot fi inscrise firme din toate domeniile, iar pe aceasta cale este mult mai simplu sa fie gasiti cei mai profesionisti.

Mai usor si pentru firme

Pe de alta parte, si companiile se bucura de avantaje importante, precum faptul ca sunt vizibile in fata unui numar mare de utilizatori, dintre care pot fi gasiti multi potentiali clienti. De asemenea, nu trebuie omise performantele SEO, intrucat prin inscrierea in portal, acestea se imbunatatesc, motiv pentru care la cautarea pe Google a anumitor termeni cheie, firmele vor fi afisate pe pozitii superioare, ceea ce presupune ca vor avea la acces la un public si mai numeros. Chiar daca exista si alte modalitati pentru cresterea SEO, majoritatea implica costuri foarte mari si nici nu pot promite garantia rezultatelor.

Care sunt tarifele?


Fie ca utilizatorii isi doresc sa aiba acces la o lista de firme oglinzi, fie la oricare alte companii, acestia nu trebuie sa plateasca nimic, taxele fiind percepute doar la inscrierea firmelor. Totusi, prima luna este gratuita pentru a testa sistemul, iar mai apoi pot fi alese mai multe pachete, dintre care cel mai accesibil este cel disponibil la 150 de lei, insa cele mai bune performante le asigura cele superioare, de la 250 sau 450 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu