vineri, 11 noiembrie 2016

Rulourile Aplicate schimba complet design-ul casei

Rulourile aplicate din aluminiu pot reprezenta cea mai buna solutie pentru infrumusetarea exteriorului oricarei locuinte, aducand totodata numeroase avantaje care merita luate in calcul de catre orice proprietar. In primul rand, acestea sunt confectionate in totalitate din aluminiu, iar lamelele aferente pot avea dimensiuni variate, in functie de preferinte, intre 40 si 55 mm, fiind umplute cu spuma poliuretanica pentru o foarte buna izolare fonica si termica. Mai mult, se pot adauga optional plase impotriva insectelor, cu ajutorul carora nici nu se mai permite patrunderea prafului in interior.

Mai multa intimitate

Rulourile aplicate din aluminiu nu numai ca tin musafirii nepoftiti la distanta, insa acestea permit locuitorilor sa se bucure de intimitate, aspect esential in special atunci cand in apropiere se afla alte cladiri. De asemenea, se poate controla si gradul de luminozitate ce patrunde in locuinta.

Izolare termica si fonica

Zgomotul reprezinta o adevarata problema pentru locuintele care se afla in proximitatea institutiilor de invatamant, bulevardelor sau strazilor aglomerate. In schimb, prin intermediul acestor rulouri, problema este redusa semnificativ, cu pana la 20%, asigurand mai mult confort in propria casa. Izolatia termica este esentiala in orice caz, deoarece oricine isi doreste sa faca economii la incalzire pe durata iernii sau la curent prin controlarea temperaturilor ridicate in cursul verii, astfel ca variatiile nu vor mai reprezenta o problema. Cu alte cuvinte, se pot face economii chiar si cu pana la 40%, aspect bine venit in toate conditiile.

Calitate


La confectionarea acestor rulouri se folosesc doar materiale de calitate, motiv pentru care durata de viata promisa este de minim 10 ani, timp in care se vor prezenta in cele mai bune conditii. In plus, clientii au posibilitatea de a opta pentru cateva accesorii, printre care si cele care aduc un sistem de siguranta in plus impotriva hotilor, accesul lor fiind controlat. Astfel, rulourile nu vor putea fi folosite decat din interior, eliminandu-se astfel posibilitatea intrarii pe fereastra a musafirilor nepoftiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu