joi, 17 noiembrie 2016

Suedia, o tara nordica in care merita sa ajungi

Oricine viseaza la planuirea vacantei de vis, iar cum costurile unui zbor cu avionul sunt tot mai reduse, un concediu mult asteptat este mult mai aproape. Cu siguranta ca multi calatori isi aleg destinatia in functie de costul biletului de avion, iar Aerotravel este cel mai bun prieten in acest sens, intrucat site-ul scaneaza toate zborurile pentru afisarea celor mai bune oferte.

Diferite destinatii

In acest an raman la mare cautare destinatiile clasice precum Italia, Spania, Grecia, Turcia, Franta sau Belgia, intrucat aici sunt disponibile activitati pentru toate gusturile, insa un numar tot mai important de turisti aleg sa viziteze si tarile nordice, cautand astfel un bilet avion Suedia, destinatia cea mai populara fiind capitala Stockholm.

Numeroase avantaje

Marele avantaj de care se bucura pasagerii este faptul ca se pot bucura de calatorii directe pana la destinatie, fara a mai fi nevoie de zboruri de legatura, care implica mai mult timp pierdut, oboseala si chiar riscul ca bagajele sa fie ratacite. In plus, preturile sunt mai accesibile ca niciodata, fara a mai fi necesar ca rezervarile sa se faca cu cateva luni inainte, asa cum era cazul in anii trecuti. Anumite companii aeriene precum WizzAir sau Blue Air aloca o zi in fiecare luna in care sa acorde reduceri de 20% pentru toate zborurile, caz in care acestea devin si mai avantajoase.


Cu alte cuvinte, oricand se poate gasi un bilet avion Suedia la preturi bune, astfel ca suma totala alocata pentru o vacanta mult dorita sa fie mult mai redusa. De asemenea, aceasta tara are multe de oferit, de la frumusetile naturale pentru care este faimoasa, la monumente si muzee care nu trebuie ratate de catre cei care ajung aici. In plus, merita experimentata si gastronomia suedeza, bogata in specialitati bazate pe peste, dar si alte bunatati care nu se mai gasesc in alte locuri ale lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu